List of Valluvan Tamil Academy Students achieved Tamil Credit:
FCPS
| Student Name | Year |
| ஜோயல் புண்ணியராஜ் Joel Punniyaraj | 2014 |
| காயத்ரி முத்துராமன் Gayathri Muthuraman | 2015 |
| ஹர்ஷிதா இரவிச்சந்திரன் Harshitha Ravichandran | 2015 |
| இன்ஃபாண்டா கிறித்துதாஸ் Infanta Christdoss | 2015 |
| பொன்னி வேல்முருகன் Ponni Velmurugan | 2015 |
| ஷர்லி பெனடிக்டு Shirley Benedict | 2015 |
| வர்ஷினி வேல்ராஜ் Varshini Velraj | 2015 |
| அனுஶ்ரீ பாஸ்கர் Anushri Baskar | 2016 |
| பாரதி மதிவாணன் Bharathi Mathivanan | 2016 |
| வருண் ஆசூரி Varun Asuri | 2016 |
| விலாசினி கோபால் Vilasini Gopal | 2016 |
| அனன்யாஸ்ரீ Ananyashri | 2017 |
| கணேஷ் முருகானந்தம் Ganesh Muruganandam | 2017 |
| நிவேதா வைத்தி Nivedha Vaidy | 2017 |
| வள்ளியம்மை இராமநாதன் Valliammai Ramanathan | 2017 |
| வர்ஷினி சுப்பிரமணியன் Varshini Subramanian | 2017 |
| வசந்த் மதிவாணன் Vasanth Mathivanan | 2017 |
| பாரதி பாலமுருகன் Bharathi Balamurugan | 2018 |
| ஜோஷிதா Joshita Nandakumar | 2018 |
| நித்தில சுரேஷ் Nithil Suresh | 2018 |
| இரக்சிதா தனசேகரன் Rakshitha Thanasekaran | 2018 |
| விஷால் கமலகிருஷ்ணன் Vishal Kamalakrishnan | 2018 |
| அக் ஷரா கே சுப்புராம் Akshara Subburam | 2019 |
| ஆரத்தி பொன்னித் Arathi Ponneth | 2019 |
| அதிரா பொன்னித் Athira Ponneth | 2019 |
| தீப்தா ரவிந்திரன் Deeptha Ravindran | 2019 |
| இளஞ்செழியன் பால்பாண்டியன் Ilanchezhian Palpandian | 2019 |
| இனியா இரவிக்குமார் Iniya Ravikumar | 2019 |
| ஜோஷுவா கிறித்துதாஸ் Joshua Christdoss | 2019 |
| கவின் பாஸ்கரன் Kavin Baskaran | 2019 |
| நேஹா ஆசூரி Neha Asuri | 2019 |
| ப்ரத்யுஷா சங்கரநாராயணன் Prathyusha Shankarnarayanan | 2019 |
| ஷபானா சாஹிப் Safana Sahib | 2019 |
| ஷியோனா ஜெரின் Sheona Jerin | 2019 |
| ஷ்ரேயா பாஸ்கரன் Shreya Baskaran | 2019 |
| தருண் டில்லிராஜ் Tharun Dilliraj | 2019 |
LCPS
| Student Name | Year |
| அபிநயா வெங்கடேசன் Abinaya Venkatesan | 2017 |
| அகிலேஷ் சிவகணேசன் Akhilesh Sivaganesan | 2017 |
| ஸ்ரீமதி அன்புமணி Srimathi Anbumani | 2017 |
| உத்ரா முத்துக்குமரன் Uthra Muthukumaran | 2017 |
| ஐஸ்வர்யா இராஜாபாபு Aishwarya Rajababu | 2018 |
| ஹரிணி கண்ணன் Harini Kannan | 2018 |
| தாரிணி குழலி செந்தில்குமார் Tharini Kuzhali Senthil Kumar | 2018 |
| தர்ஷினி அருண்பிரகாஷ் Dharshini Arunprakash | 2019 |
| ஹரிணி கணபதி Harini Ganabady | 2019 |
| கீர்த்தனா செந்தில் Keerthana Senthil | 2019 |
| நிதிஷ் ஜெயபால் மகேஷ் Nidhish Jayapal Mahesh | 2019 |
| வானதி ஜெய்காந்த் Vanathi Jaikanth | 2019 |
